Pressemelding OKI Trykk her

Pressemelding, Trondheim 15. November 2017.

Synigo As er nå distributør i Norge av OKI Graphic art series og med i OKI SHINRAI Parner program.
Bildebruk og bildeprodukter er i rask endring, hvor markedet etterspør nye bildeprodukter.
Synigo As tilbyr nå en nøkkelferdig løsning som gjør det mulig for tradisjonelle bildespesialister å utvide sin produksjon med vesentlig flere nye produkter til sine bildekunder.

Oki Pro9541/2-skriveren bruker 5-farger, et tosidig singlepass-system med høy kvalitet på en rekke medier, inkludert tykke tosidige kort, metalliske overflater, trykk på sort papir, konvolutter, og en mengde andre medier. Ved bruk av hvit toner i kombinasjon med tradisjonell fire fargers trykk, gir det deg unike muligheter, som tidligere kun var tilgjengelig på meget kostbare trykkerimaskiner. Løsningen kan og benytte blank toner, som kan legges på i enkelte partier på utskriften. Her er det bare fantasien som setter begrensninger.
Programvare fungerer sømløst med PRO serien og har et grensesnitt som tillater design og utskrift av personlige gratulasjonskort, menyer, invitasjoner, takkekort og bannere til bryllup, fødselsdager, julekort og mer.

Synigo AS sikrer leveranser på forbruksmateriell og maskinvare med forhandleravtale med både TechData AS og ALSO AS i Norge som underleverandører.
På papirsiden har vi inngått avtale med Antalis som er Europas ledende distributør av papir,
emballasjeløsninger og dekor&display produkter for profesjonelle.
Vår målsetting er å bringe nye produkter til markedet, og med det inntjening til deg som profesjonell produsent av bildeprodukter.
Synigo AS har utstyret på plass i våre lokaler i Drammen, medio november 2017, hvor du får tilgang til både å teste og se løsningen.

For mer informasjon, Mail: [email protected]/synigo, Salg v/Kjell F.Storvik tlf 92227997