Endelig en løsning som gir skole og barnehagefoto ny aktualitet uten investering!

 

Lundeby & Co og Synigo AS har inngått et utvidet samarbeide for å bringe ny løsning på plass i Norge. Lundeby produserer bildene på Noritsu maskiner og materiell levert fra Synigo AS.

Fotografen benytter programvare, alt i en løsning ved markedsføring mot sine konsumenter.
Han organiserer fotografering, bestillingsrutiner, legger ut Lundebys produkter for salg, og mottar bestillinger i samme løsning.

Med bruk av Lundeby& Co som partner har Synigo AS fått tilgang på et bredere og mer moderne spekter av bildeprodukter enn hva som er tilfelle fra våre konkurrenter.

Ved implementering av Noritsu utstyr i sin maskinpark effektiviseres arbeidsflyt internt på produksjonslinjen hos Lundeby, så dette er en vinn-løsning for begge parter.

Konsument og fotograf får et nytt produktspekter å velge i, hvilket er nødvendig i et marked som stadig krever nye produkter for at fotografen skal være attraktivt sier Kåre Lundeby.

Markedet er i endring innen barnehage og skolefoto. Det er modent for nye impulser. Våre ambisjoner er sammen å ta en lederrolle innen dette segmentet. Vi inviterer både større og mindre fotografer i Skandinavia til å ta del i vår forretningside. Det er kostnadsfritt og prøve oss!

Fotografen registrerer seg på www.fotosky.no og er operativ umiddelbart. Her finnes hjelpeside og support for den som ønsker det.Vi gir to valg. Enten sette bort hele produksjonen til Lundeby &Co, som ordner alt inkludert utsendelse til fotografens kunder, eller velg å produsere selv. De som har Noritsu maskin kan enkelt implementere løsningen med produksjon av de produkter maskinen lager. Andre produkter bestilles hos Lundeby &Co.

Det er gratis å bruke. Fotografen som eier bildene betaler avgift med 10% kun på de produkter konsumenten kjøper. Ingen belastning før det er fysisk betalt salg hos sluttbruker og inntekt til fotografen.  Avgiften dekker programvaren, oppdateringer, serverleie, automatisk markedsføring knyttet til mersalg og betalingsløsning.

Mange lokale fotografer trenger mer jobb. Med digitale løsninger, fremtidens måte å selge bilder på, får fotografen et verktøy som skaper ny interesse rundt virksomheten.

Vi gir vekstmulighet! Lokal tilknytting er viktig, med denne løsningen får fotografen riktige verktøy til å vokse i eget marked.

Velkommen til å prøve oss på www.fotosky.no